avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, se da următoarea speță, auto în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, se da următoarea speță, auto în leasing în Italia ...

Bună ziua, se da următoarea speță, auto în leasing în Italia pe societate românească cu sediu legal în Italia, nemaiavând de munca și revenind in Romania nu a mai avut posibilitatea plății leasingului din Italia rămânand neplatit circa 25% din mașina, ulterior autoritatile din italia au introdus in august 2018 denunt pt insusire nelegitima (appropriazione indebita ) si denunt pt pierderea masinii (denuncia di perdita del possesso), organele din România după asta au luat actele mașinii, administratorul firme dand o declaratie despre cum s-a întâmplat si ca nu este vorba de furt, mașina find staționata în 2018 deja de 1 an, si rămânând parcata pe terenul administratorului firmei pana in prezent. Firma a contactat societatea de leasing din Italia pt plata diferenței de bani rămasă din România dar ei la acel moment (in 2018) doreau sa se facă plata din Italia cea ce era deja imposibil, au trecut deja 5 ani, in august anul acesta se fac 6 ani si nimeni nu a mai cautat pe nimeni, ce posibilitati sunt ca mașina sa se repuna in circulatie sau ca firma de leasing sa vina sa o recupereze? Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Daune accident in italia amedeia_vitega amedeia_vitega Buna ziua...in luna august 2014 am avut un accident cu masina in Italia, un cetatean italian asigurat la Unipol a intrat in lateral, in timp ce sotul meu ... (vezi toată discuția)
Leasing persoana fizica spulber miron spulber miron am un contract de leasing pe 10 ani pe persoana fizica dar il am si pe tata ca coplatitor in acest contract deoarece nu iesea suma care sa acopere rata di ... (vezi toată discuția)
Masina achizitionata in leasing declarata furata agavrilescu agavrilescu Buna ziua, Am o mare problema si sper ca imi puteti da un sfat. Pe scurt, in Decembrie 2009 tatal meu vitreg a achizitionat in leasing pe numele lui un ... (vezi toată discuția)