avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anul trecut am tranzactionat instumente de tip CFD
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anul trecut am tranzactionat instumente de tip CFD

Buna seara! Daca anul trecut am tranzactionat instumente de tip CFD cu 2 Brokeri diferiti din stainatate, unul dintre ei fiind Etoro la care am avut un profit de 500 usd iar ce de al 2 lea este ICMarket la care am avut o pierdere de 800 usd, trebuie sa platesc impozit pentru suma castigata la Etoro in conditiile in care eu la final de an sunt pe minus cumuland activitatea de la cei 2 brokeri?
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Daca folosesc etoro ce taxe trebuie sa platesc? zionnetwork zionnetwork Vreau sa ma apuc de investitii folosind site-ul eToro. Si il voi folosi full time. Insa, nu stiu din punct de vedere legislativ, ce trebuie sa fac, daca ... (vezi toată discuția)
Cum si cand platesc impozitul pe castigurile din investitii? respect_ respect_ Cum si cand platesc impozit pe castiguri din investitii (actiuni pe bursa)? Ce formulare completez si cand le depun? 1) Daca vand actiuni astazi cu un ... (vezi toată discuția)
Cum ții evidența în valute străine pentru titluri de valoare? paulrberg paulrberg Achiziționez 100 de acțiuni XYZ de la o companie americană la prețul de $50 bucata, pe data de 1 Februarie. Le vând pe toate două luni mai târziu la ... (vezi toată discuția)