avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! Referitor la ajutorul de 1400 lei pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! Referitor la ajutorul de 1400 lei pe an acordate ...

Bună dimineața! Referitor la ajutorul de 1400 lei pe an acordate familiilor vulnerabile. Mama este văduvă cu o pensie de 1600 lei locuiește în aceiași casa cu fratele meu. Mama la parter și fratele la etaj. Pana sa moara tata, contorul de la electrica a fost pe numele tatălui. După deces fratele la trecut pe numele lui. Menționez ca fiecare este înregistrat la primărie cu poziție separata, cu număr de casa separat fiecare. Plătesc impozitul separat fiecare. Deci, cum se poate ca Mama sa beneficieze de acest ajutor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:26, 31 Ianuarie 2023
Depune cere si documente justiifcative pentru acordare ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! unde trebuie sa se depuna cerea si documentele ... reptila reptila Buna dimineata! Unde trebuie sa se depuna cerea si documentele justiifcative pentru acordare ajutor? Personalul de la Oficiul Poștal din localitate insista ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme dienusa dienusa am sa incerc sa explic cat mai clar posibil si daca se poate sa ma sfatuiti ce sa fac...parintii mei au inceput constructia unei case din lemn cu un singur ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ghindaf ghindaf situatia: casa cumparata cu contract vazare cumparare de la bunica catre noi proprietari: tata pe atunci casatorit cu mama mea si al 2 lea proprietar: fratele ... (vezi toată discuția)