avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata! Unde trebuie sa se depuna cerea si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata! Unde trebuie sa se depuna cerea si documentele ...

Buna dimineata! Unde trebuie sa se depuna cerea si documentele justiifcative pentru acordare ajutor? Personalul de la Oficiul Poștal din localitate insista ca nu știu nimica și nu au fost informate cu privire la aceste carduri de energie in valoare de 1400 lei pentru persoanele vulnerabile?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:53, 1 Februarie 2023
Documentele necesare acordarii ajutorului,se depun la primăria pe raza căreia are locuința solicitantul, astfel:
-personal
-electronic
-transmis prin poștă
Persoanele care vor utiliza formularul de cerere-declarație pe propria raspundere în format electronic de tip PDF inteligent, îl vor putea completa direct pe calculatorul personal, și ulterior: îl pot lista, semna și apoi depune/transmite prin poșta catre primărie;,îl pot semna electronic ori scana, după caz, și transmite electronic catre primarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! referitor la ajutorul de 1400 lei pe an acordate ... reptila reptila Bună dimineața! Referitor la ajutorul de 1400 lei pe an acordate familiilor vulnerabile. Mama este văduvă cu o pensie de 1600 lei locuiește în aceiași ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei vies 390 la ghiseu mik_zoltan mik_zoltan Subiect: Depunerea declaratiei VIES 390 la ghiseu Am doua intrebari: 1.) Se poate depune declaratia VIES 390 si la ghiseul unei reprezentatnte ANAF intr-un ... (vezi toată discuția)
Bilant iunie 2013, zip Marin SM Cristina PFA Marin SM Cristina PFA contabila firmei a facut bilantul la iunie 2013 si a plecat in concediu cand ne-am dus cu bilantul la ANAF , au spus ca nu are zip-ul pe CD Am zip-uit tot ... (vezi toată discuția)