avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o rugăminte și anume să-mi spuneți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o rugăminte și anume să-mi spuneți dacă dețin ...

Bună ziua, am o rugăminte și anume să-mi spuneți dacă dețin cadastrul la un imobil pe numele de fata, între timp m-am căsătorit și am alt nume îl pot vinde? Adică să fac dovada cu certificatul de căsătorie sau trebuie rectificare la Ocpi.?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:12, 31 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se rectifica nimic.Bineinteles ca il puteti vinde, dovediti schimbarea numelui cu certificatul de casatorie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La intocmirea documentelor de vanzare cumparare bun imobil prezentati ambele certiifcate de nastere si casatorie,urmand ca notarul sa consemneze in document ambele nume

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren ana500 ana500 Urmeaza sa vand un teren cu casa. In momentul cand am intrat in posesia acestuia (teren+casa) aveam un nume , in prezent am altul . Extrasul de la cadastru ... (vezi toată discuția)
Probleme schimbare carte de identitate ContSters374860 ContSters374860 Buna seara, Voi prezenta un caz concret fara a da nume reale.Este vorba de o persoana de sex masculin care dorea sa-si schimbe Cartea de Identitate. Acesta ... (vezi toată discuția)
Modificare date carte funciara mireamirela mireamirela Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru un bun imobil dobandit inaintea casatoriei de sotie, este obligatorie (sau recomandata) modificarea numelui ... (vezi toată discuția)