avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am cazierul pătat pentru lovire pot da de permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am cazierul pătat pentru lovire pot da de permis ?

Daca am cazierul pătat pentru lovire pot da de permis ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:05, 31 Ianuarie 2023
Articolul 24
(6) Nu are dreptul să se prezinte la examen pentru obținerea permisului de conducere persoana care a fost condamnată, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracțiune la regimul circulației pe drumurile publice sau pentru o infracțiune care a avut ca rezultat uciderea sau vătămarea corporală a unei persoane, săvârșită ca urmare a nerespectării regulilor de circulație, cu excepția cazurilor când a intervenit una dintre situațiile prevăzute la art. 116 alin. (1).
[ link extern ]

Cazierul dvs. nu e patat cu ceva care sa va impiedice sa dati examenul pentru permis auto.

Puteti urma scoala de soferi si sustine examen pentru obtinut permis conducere
Succes !
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Bună seara! soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa ... Sorina199093 Sorina199093 Bună seara! Soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa 1an pentru conducere fără permis. Și-a executat pedeapsa. Să înscris la scoala de șoferi ... (vezi toată discuția)
Dacă am o amenda și este trecută pe cazier mai pot intra la ... MariXD2002 MariXD2002 Dacă am o amenda și este trecută pe cazier mai pot intra la școala de șoferi ? (vezi toată discuția)