avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silia
Discuție deschisă în Executare silită

executare silia

buna ziua!o societate comerciala este obligata sa infiinteze popriri pentru salariatii proprii pentru toate adresle care vin de la diverse banci sau executori care nu sunt insotite de un titlu executoriu , o hotarare judecatoreasca?pana acum am raspuns numai la titluri executorii hotarari judecatoresti, dar in ultima vreme suntem asaltati de adrese din partea bancilor sau chiar executori cu diverse contracte de imprumut investite cu formula executorie va multumesc
Cel mai recent răspuns: 18bubu , utilizator 09:03, 25 Ianuarie 2010
popririle sa fac numai in baza unui titlu executoriu. adresele de instiintare privind existenta unui debit, din cite stiu eu, nu fac parte din categoria titlurilor executorii sau a acelor documente legale, care pot imbraca forma unor titluri executorii.
dar contractele de credit in baza legii 122/1996 sunt titluri executorii astfel incat societatea comerciala in calitate de angajator(tert poprit) are obligatia de a raspunde?daca nu care este sanctiunea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu prin executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: un salariat este garant disjunct (a garantat pt o societate un imprumut la o banca). Societatea la care lucrez a primit o ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)