avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, urmeaza sa ratific o intelegere cu privire ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, urmeaza sa ratific o intelegere cu privire la programul ...

Buna seara, urmeaza sa ratific o intelegere cu privire la programul de functionare intre mine, in calitate de vecin pe hotar si un agent comercial care isi desfasoara activitatea in imobilul lipit de imobilul in care locuim( bar) , va rog ajutați-mă cu sfaturi si masuri pe care le pot trece in conventia respectiva . Proprietarul de buna credinta si buna vecinatate nu prea este, petreceri cu formatii, sesizari la politie , primarie , dsp si tot asa, de aceea s a ajuns aici adica la renegocierea programul de activitate si anumite conditii.
Pot face noua conventie pe perioada determinata? Pot cere masuri suplimentare pe care trebuie sa le indeplineasca agentul comercial? Poate ma ajutati si cu ceva exemple din experienta pe acest subiect. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de joaca zgomot infernal riana111 riana111 Buna ziua Locuiesc la curte linga o gradinita cu program normal . Recent ,separat de aceasta activitate patronul a infintat intr-o cladire adiacenta un loc ... (vezi toată discuția)
Pot depune plangere pentru perturbarea linistii publice lillyian20 lillyian20 Buna seara , va rog sa ma ajutati cu o informatie , pot sa depun plangere la autoritatile locale (primarie) pentru perturbarea linistii publice care sa se ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor - bar OvidiuStreian OvidiuStreian Locuiesc la casa iar casa de langa a fost inchiriata si s-a deschis un bar de noapte. (cu un orar de la 10 - 3 dimineata). Binenteles fiind pereti lipiti unul ... (vezi toată discuția)