Buna seara , va rog sa ma ajutati cu o informatie , pot sa depun plangere la autoritatile locale (primarie) pentru perturbarea linistii publice care sa se rezolve in favorea mea. Tin sa mentionez ca locuiesc la casa, peste drum de mine s-a deschis o terasa care ulterior odata cu venirea frigului s-a inchis cu geamuri in vederea continuarii activitatii, problema este ca de vineri seara incepe "distractia", adica vineri seara, sambata seara au program de "bairam" dar nu in limitele bunului simt merge muzica la volum extrem de tare ca eu aud din casa ce muzica asculta ei in bar si toate distractia incepe in fiecare seara de la orele 20 pana la 3 - 4 dimineata.
Este extrem de deranjant ca in fiecare seara sa nu poti sa te odihnesti din cauza unor persoane pe care nici nu stiu cum sa le caracterizez, ca degeaba am sunat la 112 ca tot nu au facut nimic.
Puteti depune plangere la Primarie. Dar din experienta va spun ca trebuie sa fie mai multe persoane deranjate de respectivul bar, altfel nu se vor lua masuri. Cu alte cuvinte cu o singura plangere nu se face liniste. Succes va doresc. Eventual, puteti face o lista cu persoanele din vecinatate care doresc liniste in zona.