avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Numarul maxim de angajati pe CMI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Numarul maxim de angajati pe CMI

Va rog sa-mi spuneti: care este numarul maxim de angajati pe care-i poate avea un CMI (cabinet stomatologic)? Mentionez ca NU este PFA, II sau SRL.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 9 Februarie 2023
Daca cineva stie raspunsul la intrebarea de mai sus, il rog sa il posteze. Multumesc! (sper ca nu incalc regulamentul cu aceasta noua postare a mea).
Legiuitorul nu a prevazut un numar maxim de salariati sau colaboratori din cadrul cabinetului medical individual, prin urmare nu exista o limita a numarului acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - variante de colaborare cu medicii dentisti CorinaMT CorinaMT Voi infiinta un cabinet stomatologic - un SRL. As dori sa stiu care sunt posibilitatile de colaborare cu medicii dentisti - contract individual de munca (ca ... (vezi toată discuția)
Cmi cabinet stomatologic , pfa, mai poate angaja? mariana mariana dragan mariana mariana dragan CMI cabinet stomatologic , PFA, are 3 angajati, asta e numarul maxim, mai poate angaja? colabora cu alti medici ? ce forme legale exista? (vezi toată discuția)
Colaborare intre srl si cmi? bahaus bahaus Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in ... (vezi toată discuția)