avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG face donatie in bani catre o persoana fizica. Acea ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG face donatie in bani catre o persoana fizica. Acea persoana are obligatia prin lege sa aiba documente justificative pe cheltuielile facute din acei bani?

Legea romana obliga persoanele fizice care au primit bani din donatii de la un ONG sa aiba documente justificative pe banii cheltuiti din acele donatii?
Cel mai recent răspuns: IuditaM , utilizator 20:37, 7 Martie 2023
Am inteles, multumesc mult pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa of.nat. prev si comb a spalarii banilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Daca am o firma nou infiintata, trebuie sa fac acea adresa catre Oficiul National De Prevenire Combatere A Spalarii Banilor? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)
Model de contract de donatie sau mecenat intre asociatie si beneficiarul sponsorizarii? benone1973 benone1973 Buna ziua! Sunt tatal unui baietel cu handicap grav care datorita starii de sanatate a fiului meu am fost nevoit sa apelez la o asociatie pentru a colecta ... (vezi toată discuția)
Poate un ong sa doneze bani? TCor TCor Buna ziua! Un ONG a primit prin donatii (daruri manuale) de la diferite persoane niste bani. Din acesti bani isi organizeaza activitatile si vrea sa dea/ ... (vezi toată discuția)