avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum trebuie sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum trebuie sa procedez?

un vecin a placat cu polistiren pertele lui care este limita proprietatii mele ,fara acordul meu si o parte din acest perete este peste casa mea iar eu nu mai pot inlocui tabla de pe casa pentru ca a tras tabla sub polistiren si mai are si o streasina care este circa 70 de centimetri peste casa si curtea mea si o usa prin care iese direct pe casa mea,de pe streasina curge apa pe casa mea.cum pot sa-l determin sa-si dea jos streasina care este deasupra proprietatii mele si polistirenul prin care mi-a micsorat curtea.streasina,asa a fost construita casa acum vre-o 50 de ani.
Cel mai recent răspuns: vera58 , utilizator 11:10, 23 Ianuarie 2010
Notificare apoi actiune civila pe rolul instantei obligatie de a face.
el sustineca asa a cumparat casa, iar in ce priveste polistirenul, are voie sa placheze cu polistiren pentru ca este peretele lui si nu are nevoie de nici o autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face si ce sanse am? vera58 vera58 unul din vecini, a placat cu polistiren peretele lui care este limita proprietatii mele ,fara acordul meu ,iar o parte din acest perete este deasupra casei ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea folosirii proprietatii vera58 vera58 in anul 2002 am cumparat o casa cu tot cu teren curte.langa proprietatea mea se afla un corp de casa cumparat pe legea112.proprietatea mea are limita peretele ... (vezi toată discuția)
Limite de proprietate lucibest lucibest ma intereseaza sa stiu... Am construit o casa la 1 metru de limita de proprietate,fara geamuri spre parcela vecina...Am facut eu gardul din placi de ... (vezi toată discuția)