avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere loc de parcare sector 2
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere loc de parcare sector 2

Bună ziua,
Locuiesc in Sectorul 2 București si mi-a fost atribuit un loc de parcare am nevoie de o cerere prin care președintele asociației de proprietari sa confirme ca eu locuiesc la adresă. El nu dorește sub nici o formă sa imi semneze. Am încercat sa i-o trimit personal, la cutia de scrisori, prin posta (cu confirmare de primire), prin executor judecătoresc si fara nici un răspuns. Am făcut sesizare la politie si la primărie fără nici un rezultat. Nu sunt eu proprietarul apartamentului, ci mama. Locuiesc la adresa de când m-am născut. Menționez ca suntem in conflict deoarece președintele a pierdut cu noi un proces legat de o restanta la întreținere care a fost declarata abuziva si nelegala. Ce soluții exista pentru a primi hârtia semnata si stampilata? Va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
Mihai1491, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai1491 , utilizator 14:02, 2 Februarie 2023
Am fost deja la primărie si nu m-a ajutat nimeni, am lăsat hârtii acolo prin care le spuneam situația si nimănui nu ii pasă
Prezentati copie CI si copie lista lunara de intretinere pe ultima luna afisata
Nu e suficienta CI,trebuie și adeverință ca locuiește la adresa respectivă DE FAPT(așa e regulamentul de atribuire la ADP-Sector2) pentru că mulți au plecat din bloc de la părinți si nu mai locuiesc acolo de fapt și au rămas cu aceeași CI deci aceștia nu pot primi loc de parcare pentru că de fapt nu mai locuiesc acolo.Pe lista de întreținere nu apare numele proprietarului sau locatarului deci nu folosește la nimic.Trebuie aduse actele cerute de ADP sector-2 nu altceva. Dacă nu le ai pierzi locul.
Da ,asta e problema:să ia locul altcineva dacă nu prezentați documentele cerute de ADP-sector 2
Ați făcut cam tot ce se poate face,nu văd nici o soluție.
Cred că deja e dat dacă au trecut 2 luni.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
mitabiciclista, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încă nu este locul atribuit altcuiva, am întrebat la adp si mi s-a spus că ma așteaptă sa aduc actele. Dar sunt conștient ca asta nu se va întâmpla pe termen nelimitat. Deci sa înțeleg ca singura soluție ca sa obțin acest act este in instanta. Cu toate ca va dura foarte mult timp si până atunci locul cu siguranță se va da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare adp ContSters326994 ContSters326994 Buna ziua, Locuiesc de 39 de ani intr-un bloc si nu am beneficiat niciodata de un contract ADP pentru un loc de parcare. Acum o luna de zile am aflat ca fiul ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)