Bună ziua,
Locuiesc in Sectorul 2 București si mi-a fost atribuit un loc de parcare am nevoie de o cerere prin care președintele asociației de proprietari sa confirme ca eu locuiesc la adresă. El nu dorește sub nici o formă sa imi semneze. Am încercat sa i-o trimit personal, la cutia de scrisori, prin posta (cu confirmare de primire), prin executor judecătoresc si fara nici un răspuns. Am făcut sesizare la politie si la primărie fără nici un rezultat. Nu sunt eu proprietarul apartamentului, ci mama. Locuiesc la adresa de când m-am născut. Menționez ca suntem in conflict deoarece președintele a pierdut cu noi un proces legat de o restanta la întreținere care a fost declarata abuziva si nelegala. Ce soluții exista pentru a primi hârtia semnata si stampilata? Va mulțumesc
Nu e suficienta CI,trebuie și adeverință ca locuiește la adresa respectivă DE FAPT(așa e regulamentul de atribuire la ADP-Sector2) pentru că mulți au plecat din bloc de la părinți si nu mai locuiesc acolo de fapt și au rămas cu aceeași CI deci aceștia nu pot primi loc de parcare pentru că de fapt nu mai locuiesc acolo.Pe lista de întreținere nu apare numele proprietarului sau locatarului deci nu folosește la nimic.Trebuie aduse actele cerute de ADP sector-2 nu altceva. Dacă nu le ai pierzi locul.
Da ,asta e problema:să ia locul altcineva dacă nu prezentați documentele cerute de ADP-sector 2
Ați făcut cam tot ce se poate face,nu văd nici o soluție.
Cred că deja e dat dacă au trecut 2 luni.
Mihai1491
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Încă nu este locul atribuit altcuiva, am întrebat la adp si mi s-a spus că ma așteaptă sa aduc actele. Dar sunt conștient ca asta nu se va întâmpla pe termen nelimitat. Deci sa înțeleg ca singura soluție ca sa obțin acest act este in instanta. Cu toate ca va dura foarte mult timp si până atunci locul cu siguranță se va da.