avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea 8/1996, Nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea 8/1996, Nelamurire

De curand am postat pe platforma tiktok niste filmulete cu o trupa de muzica rock (nu dau nume). Filmuletele erau cu ei din concerte in timp ce faceau glume etc.
Ideea e ca m-au anuntat ca ma dau in judecata in baza legii 8/1996, tin sa precizez ca filmuletele erau taiate (adica din 20 minute cat erau pe youtube eu am postat doar filmulete de 10-12 secunde) care mi-au parut mie mai amuzante. E fondata plangerea lor ?
Cel mai recent răspuns: AndreiMDO , utilizator 22:09, 2 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

dersu uzala a scris:

Sterge tot.
Trebuia sa te anunte sa le stergi sau daca nu , urmeaza ...

Am șters in momentul in care mi-au zis…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Fotografie postata pe un site de socializare- plangere penala? CsabiAlexa CsabiAlexa Buna Ziua , ieri seara am facut un grup cu niste prieteni si prietene pe facebook , am povestit si unul dintre prieteni a postat o poza cu el in opostaze goale ... (vezi toată discuția)
Filmarea pe domeniul public Marco21 Marco21 Buna ziua, as dori si eu un sfat pentru urmatoarea problema. Zilele trecute eram pe domeniul public cand am fost filmat intr-o situatie jenanta. ... (vezi toată discuția)