avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de salubritate pentru locuinta nelocuita?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de salubritate pentru locuinta nelocuita?

Bună ziua! Vă rog sa mă lămuriți în urmatoarea problema: am doua proprietati: un apartament la oras si o casa la tara. De 2 ani nu mai locuiesc în apartament,am facut cerere la asociatie,suntem scosi de la nr persoane (aparem zero) ,platim taxa de salubrizare la comuna ,dar aparem si la oras cu taxa de salubrizare. Am facut sesizare, am prezentat actele doveditoare cerute ,dar nu mi s-a anulat, motivând că nu am mutatie, fară a ni se preciza legea sau hotărârea conform careia ni se impune aceasta taxa .Cum este corect: să plătim taxa de salubrizare pentru ambele proprietati sau doar pentru cea în care locuim,desi nu avem mutatie? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: amaiana , utilizator 18:28, 12 Februarie 2023
Vă rog, chiar nu poate nimeni să mă ajute?

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Taxă salubrizare pentru proprietate nelocuită Costy42006 Costy42006 Bună ziua, Doresc să vă cer opinia cu privire la o problemă pe care o întâmpin. Am o proprietate într-o localitate, dar nu locuiesc acolo și nici nu ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare pentru plata taxei de salubrizare AnaAlex AnaAlex Buna ziua! Am o problema legata de plata taxei de salubrizare. In orasul in care locuiesc acum, taxa de salubrizare se plateste la Administratia Financiara, ... (vezi toată discuția)