avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare coduri CAEN O societate comerciala care are ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare coduri CAEN O societate comerciala care are ca obiect ...

Adaugare coduri CAEN
O societate comerciala infiintata în 2019, fără activitate pana acum, dar care are ca obiect principal de activitate cod caen 4791 Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet+ alte coduri caen trecute in actul constitutiv vrea sa adauge alte noi coduri caen in actul constitutiv fara sa stearga domeniul principal de activitate si caenurile deja existente+ sa declare la sediul social DOAR 2 CAENURI din cele noi, restul ramanand doar in actul constitutiv.
1.Cei de la ONRC mi-au zis ca daca in decizia asociat unic trec doar codurile noi cele vechi din actul constitutiv se vor sterge.
2. Ce se va intampla cu obietul principal de activitate, se sterge si el?
3. Daca declar la sediul social activitate trebuie s-o fac pentru toate caen-urile noi sau pot alege DOAR 2.

Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2023
Nata88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nata88 , utilizator 17:07, 2 Februarie 2023
Revin. Cred ca am gasit raspunsul aici www.avocatnet.ro/articol_635...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)
Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)