avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractare subcontractor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractare subcontractor

Pot apela la prestarea serviciilor direct de firma care este subcontractata de prestatorul cu care am contract incheiat? exista vreo interdictie in acest sens daca in contract nu este prevazut ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Ordonanta 34/2006 geopop3 geopop3 Societatea la care lucrez detine un contract de prestari servicii cu o autoritate contractanta, in contract se prevede faptul ca putem subcontracta in aceleasi ... (vezi toată discuția)
Contract cu mai multi reprezentanti ai unei firme yo_gino yo_gino Buna ziua. Se poate face un contract intre o firma reprezentata de 2 persoane si o firma reprezentata doar de o persoana? Daca nu, ce alte optiuni as ... (vezi toată discuția)
Subcontract de prestari de servicii prodigy prodigy Firma mea are calitatea de Prestator intr-un contract de pres. servicii si as vrea sa stiu daca putem subcontracta anumite servicii din acest contract?! Avem ... (vezi toată discuția)