avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, vrea sa întreb care sunt avantajele și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, vrea sa întreb care sunt avantajele și dezavantajele ...

Buna ziua, vrea sa întreb care sunt avantajele și dezavantajele daca mă angajez la o firma care îmi face contract de prestări servicii?
Întreb pentru că nu am mai lucrat așa niciodată, cum funcționează acest contract, exista posibilitatea sa muncesc degeaba adică să nu fiu plătită atat cât mi s.a spus la interviu?
Menționez că în momentul de fata am un job cu cim și nu știu dacă este bine să renunț la acest job.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Miramirela2101 , utilizator 10:41, 3 Februarie 2023
Activitatea in baza unui ccontract de prestari serviocii nu va confera vechime in munca si nu este supusa prevederilor din Codul Muncii.

O astfel de activitate pentru persoanele fizice se incheie pentru activitati ocazionale si nu permanente.

Nu renuntati la c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc mult, să aveți o zi bună.

Cornel Vasile a scris:

Activitatea in baza unui ccontract de prestari serviocii nu va confera vechime in munca si nu este supusa prevederilor din Codul Muncii.

O astfel de activitate pentru persoanele fizice se incheie pentru activitati ocazionale si nu permanente.

Nu renuntati la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare stoianavadanei stoianavadanei va rog sa-mi spuneti, daca femeia de serviciu la asociatia de proprietari este angajata cu conventie civila nu cu c.i.m. iar asociatia plateste toate taxele ... (vezi toată discuția)
Contract civil de munca ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, imi puteti spune va rog cu ce se diferentiaza un contract de munca normal fata de unul civil? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, in curand o sa ma pensionez anticipat partial si angajatorul ... mariaz1965 mariaz1965 Buna ziua, In curand o sa ma pensionez anticipat partial si angajatorul doreste sa-l mai ajut o perioada de timp sub forma de consultanta tehnica pentru ... (vezi toată discuția)