avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Azi am predat ceea ce ni s-a cerut de firma care se va ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Azi am predat ceea ce ni s-a cerut de firma care se va ocupa ...

Azi am predat ceea ce ni s-a cerut de firma care se va ocupa de administrarea blocului nostru,dintre locatarii existenti nu s-a oferit nimeni sa mai continue aceasta activitate,deci a fost singura solutie.
Firma care ne-a preluat gestiunea si activitatea prin contract are drept de semnatura pentru platile pe care le va face prin contul nostru bancar,sau platile vor fi facute de presedintele ramas in functie ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:00, 3 Februarie 2023
dintre locatarii existenti nu s-a oferit nimeni sa mai continue aceasta activitate,

Exercitarea responsabilitatii de administrator de imobil,conform dispozitii in vigoare este permisa numai persoanelor fizice sau juridice care detin atestat profesional
Platile in numele asociatiei de proprietari pot fi realizate si de catre adinistratorul de imobil
De obicei presedintele de asociatie este cel care reprezinta asociatia in relatiile cu tertii. Banca va decide ce alte acte de imputernicire trebuie facute, pentru avizarea platilor facute de acea firma, in numele asociatiei dvs. Trebuie discutat cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie de proprietari lizica lizica Buna seara, Poate un Administrator al Asociatiei de Proprietari sa fie inlouit, prin imputernicire, de catre fiica acestuia? (vezi toată discuția)
Presedintele ia salariul administratorului dodo70 dodo70 Buna seara! Vreau sa semnalez un fapt care se petrece de ceva vreme la noi in asociatie. Am avut angajat un administrator care a prestat pana in luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie locatari cristina_71 cristina_71 Buna ziua.Intrebarile mele sunt : 1) daca o asociatie de [b]proprietari[/b] poate avea ca administrator si presedinte persoane care sa nu fie remunerate (fara ... (vezi toată discuția)