avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt născuta in 7.11.1970 Sunt pensionata medical din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născuta in 7.11.1970 Sunt pensionata medical din 2006 gr ...

Sunt născuta in 7.11.1970 Sunt pensionata medical din 2006 gr 2 . și am grad de handicap din 2010 handicap accentuat Am 12ani de munca din care 3 in grupa 2si 8 ani in grupa speciala .când voi putea sa ies la pensie de vârsta ?

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)
Cand poate beneficia mama de pensie anticipata partiala? ioana_livia ioana_livia buna dimineata. vin cu o nelamurire..mama mea este nascuta in septembrie 1960,are 28 de ani de munca din care 20 de ani de grupa.. intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Vârsta de pensionare bluetender bluetender Buna seara. Aş dori să ştiu care ar fi vârsta de pensionare în urmatoarea speţă: Un vecin ma rugat să mă interesez, la ce vârstă ar putea ieşi ... (vezi toată discuția)