avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Registrul agricol
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Registrul agricol

buna! eu lucrez la primarie si trebuie sa inregistrez in programul registrul agricol in format electronic, dar nu prea ma descurc. Imi puteti spune cum scriu la terenurile agricole suprafata in metrii fiindca acolo imi da numai hectare si ari si nu mi se permite sa pun virgula sau punct . de exmplu cum pot sa scriu 600 metrii ? ca daca scriu in hectare nu mi se permite sa scriu 0.06...va rog sa ma ajutati . trebuie sa le inregistrez pana luni la 0ra 14

Alte discuții în legătură

Impozit teren intravilan folosinta agricol, impozit de la 17 lei la 355 lei!!!? nataliadinu nataliadinu Buna ziua, Detin un teren de 1000 mp intravilan, categoria de folosinta agricol. Intabulat, carte funciara etc. Pana anul trecut plateam un impozit de 17 ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale, lamurire chitanta vasile_boanca vasile_boanca Buna ziua ! sunt un contribuabil de buna credinta, si imi platesc taxele si impozitele in luna ianuarie a fiecarui an pentru ca este cu reducere. Anul 2014 a ... (vezi toată discuția)
Impozit teren intravilan aneta_sobo aneta_sobo Detin o casa intr-un sat subordonat unei comune. In perimetrul acestei curti exista: 1. 400 mp curti, constructii (CC) 2. 700 mp arabil 3. 300 mp ... (vezi toată discuția)