avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cetatenie Germana, nationalitate Romana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cetatenie Germana, nationalitate Romana cu domiciliul ...

Buna ziua!
Am cetatenie Germana, nationalitate Romana cu domiciliul stabil in Germania. Doresc sa fiu trecuta ca imputernicita pe contul Fratelui, sa scot bani imediat, sau sa fim trecuti amindoi pe un cont bancar.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Christina Glutting , utilizator 00:29, 4 Februarie 2023
Buna seara!
Pentru toate acestea trebuie sa va adresati unei banci.
De ce SUNT trimisa de Banca la ANAF sa completez formularul 030,, eu nu lucrez in Romania, nu detin nici o Firma..Eu am nevoie sa fiu trecuta ca imputernicita pe contul Fratelui. Daca cer o asemenea mizeri, atunci imediat
Von anula contul si banii vor fi depusi in CONTUL din Germania. Parca Romania este numai cu numele in EU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare de logica. de ce un buletin romanesc ... Christina Glutting Christina Glutting Buna ziua, am o intrebare de logica. De ce un buletin romanesc este valabil la o banca din Germania, iar cu buletinul meu nemtesc nu pot sa - mi faca o ... (vezi toată discuția)
Formularul 030 la anaf sau 020 pentru obtinere nif Filia Filia Eu sunt cetatean german, fara cetatenia romana si l-am imputenicit pe frate in Romania sa vanda casa. Acum are nevoie de NIF pt. mine la ANAF. Cei de acolo ... (vezi toată discuția)
Ce document îmi trebuie de la soțul meu canadian dacă doresc ... Zakynthos123 Zakynthos123 Ce document îmi trebuieste de la soțul meu Canadian dacă doresc să cumpăr un imobil în România. Căsătoria este transcrisa în România. (vezi toată discuția)