avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce document îmi trebuie de la soțul meu Canadian ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce document îmi trebuie de la soțul meu Canadian dacă doresc ...

Ce document îmi trebuieste de la soțul meu Canadian dacă doresc să cumpăr un imobil în România. Căsătoria este transcrisa în România.
Niciun document, puteti cumpara, iar in actul de vanzare se va mentiona - casatorita .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie NIF (număr de identificare fiscala). Îl obțineți de la ANAF.

Este un cnp pentru cetățenii străini, care trebuie menționat în act, împreună cu starea dvs civilă și este solicitat la intabulare de către Biroul de Carte Funciara.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la ANAF formularul 030 pentru a obtine NIF (numar de identificare fiscala) ca sa poata fi inregistrat imobilul si pe numele sotului la impozite si taxe, CF. Se poate prin imputernicit sau personal. Este mai simplu sa ceara deschiderea unui cont in Romania daca are drum...
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se solicita nif desi am pasaport romanesc Cristinutza2017 Cristinutza2017 Am dubla cetatenie(romana si germana) si am pasaport romanesc. Vreau sa inregistrez la Anaf un contract de inchiriere in calitate de proprietar si mi se cere ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva - problema cazier fiscal administrator strain bogdan27 bogdan27 Buna ziua, Intampin o problema cu AFP sector 4, pe care nu am intalnit-o la alte administratii de sector. Pe scurt, atunci cand vreau sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Conventie civila pentru nerezident Conta2021 Conta2021 Buna ziua, Se poate incheia conventie civila pentru nerezident, executa o consultanta si nu poate emiet factura? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)