avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Am primit o donație de la bunicul meu, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am primit o donație de la bunicul meu, am si adeverința ...

Bună seara! Am primit o donație de la bunicul meu, am si adeverința de la psihiatrie pentru ca are 85 de ani. Recent am vazut ca in adeverința este gresita luna in care s a nascut! Se poate considera nula? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: andreea0727 , utilizator 15:20, 4 Februarie 2023
Nu , e doar o eroare materiala.
Dar ce scrie in adeverinta? Ce adevereste medicul mai exact?
Scrie ca "apt dpdv psihic în momentul examinarii"

gi-jane2 a scris:

Nu , e doar o eroare materiala.
Dar ce scrie in adeverinta? Ce adevereste medicul mai exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare expertiza psihiatrica Nividi Nividi Daca un angajat (apt la angajare) are probleme cu capu\', ai nevoie de 89 de zile pentru a constata acest lucru? De ce nu a primit mustrare, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare. In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Interdictie, acuzatii neadevarate... bondimarinela bondimarinela sotul meu este dat la parchet ptr interdictie,din acuzatiile care i se aduc nu sunt adevarate,trebuie sa faca testul ptr discernamant,am acceptat pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)