avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut un accident cu o victima in jur de 10 20 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut un accident cu o victima in jur de 10 20 de zile are ...

Am avut un accident cu o victima in jur de 10 20 de zile are de ingrijiri medicale. Am si fugit de la accident.a doua zi mam prezentat la politie am recunoscut tot am zis ca am fugit de frica.nu eram băut. Mi-o luat permisu si mio dat dovada fara drept de conducere .Oare ce se va intampla cu permisul??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:08, 4 Februarie 2023
Foarte posibil sa fie anulat.
Articolul 114
(1) Anularea permisului de conducere eliberat de autoritatea română se dispune în următoarele cazuri:
a) titularul permisului de conducere a fost condamnat printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracțiune care a avut ca rezultat uciderea sau vătămarea corporala a unei persoane, săvârșită ca urmare a nerespectării regulilor de circulație;
b) titularul permisului de conducere a fost condamnat, printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru infracțiunile prevăzute la art. 334, art. 335 alin. (2), art. 336, art. 337, art. 338 alin. (1) și art. 339 alin. (2)-(4) din Codul penal;
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2023
latka, utilizator
Ca sa fim exacti, politia a venit dupa tine, nu te-ai dus tu la politie sa raportezi.
Nu mai deschide topicuri noi in speranta unui raspuns favorabil.
Pe forum, aveti voie cu un singur cont de utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, voi fi pe scurt am fost prins de două ori băut ... Constantinion Constantinion Bună ziua, voi fi pe scurt Am fost prins de două ori băut la volan am fost condamnat am executat 8 luni închisoare mam eliberat a trecut 6 luni de la ... (vezi toată discuția)
Suspendat permis !!! ori anulat !!! dany801 dany801 buna seara . am si eu o nelamurire in privinta permisului auto . Intro seara eram cu un priete linga masina beam o bere ,masina find parcata in afara parti ... (vezi toată discuția)
Cod rutier Nelu451 Nelu451 Dupa redobandirea permisului anulat prin reexaminare teoretica si practica acesta poate fi anulat iarasi daca in termen De 6 lunui de dupa redobandire ... (vezi toată discuția)