avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea speta: - ...

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea speta:
- detin doua terenuri extravilane despartite de o rezerva a primariei. Ma intereseaza temeiul legal, precum si detalii legate de procedura de permutare a terenului de la primarie, astfel incat sa mi unesc terenurile.
De asemenea, ma intereseaza daca se poate cumpara rezerva primariei?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Retrocedari terenuri extravilane RobertAndras RobertAndras Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu am mostenit niste terenuri extravilane si de cativa ani ori de cate ori merg la primarie mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren extravilan anca.miron anca.miron Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în rezolvarea următoarei spețe. Doresc să cumpăr un teren agricol extravilan situat la 10 km de frontiera de stat. ... (vezi toată discuția)