avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, ce șanse sunt sa rezolv o problema cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de ...

Buna ziua . ce șanse sunt sa rezolv o problema cu vecinii de deasupra . nu respecta orele de liniște . copilul tropăie , aruncă bile pe parchet , inclusiv la ora . 23 . ziua nu mai zic nici o șansă să fie liniște. înțeleg că e copil dar i- am rugat că măcar orele de liniște să le respecte. . e adevărat că blocul e nou cu pereți subțiri .nu reușim să ajungem la o înțelegere . eu am un cățel Bichon și ei mă acuză că îmi latră câinele asta după ce i- am rugat să facă liniște. câinele meu nu latră decât în situațiile în care vine cineva la ușă sau aude zgomotele produse de ei. ce șanse am daca fac reclamație la poliție? având în vedere că am câine .
Cel mai recent răspuns: ElisabetaAlbu , utilizator 20:16, 10 Februarie 2023
Viata la bloc nu este pe cat d eroza si de linistita ne dorim
Unii vecini au copii,altii animale de companie si locuiesc in imobile cu izolatie fonica slaba
Detinerea de animale de companie in bloc este problema delicata deoarece exista orase unde autoritatile locale impun anumite conditii de detinere ,respectiv acordul vecinilor
Aveti mai multe variante ,printre are incercati si izolarea fonica a apartamentului,
Completati o plangere scrisa la politie, in care scrieti toate detaliile, inclusiv ca nu sunt respectate orele de liniste. Eventual faceti niste inregistrari cand galagia e mai mare, ca sa va puteti sustine afirmatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)
Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)