avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am un contract individual de munca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am un contract individual de munca si pe langa ...

Buna ziua!
Daca am un contract individual de munca si pe langa salariul net , beneficiez si de o parte variabila provenita din comision de vanzari - cu cate este impozitata aceasta parte variabila?
Adica daca fac un comision brut de 3000 RON / luna, cati bani primesc net?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 7 Februarie 2023
Impozit 10 % plus taxe CAS si CASS aplicate la venit brut.
Ar trebui sa ne spuneti cat aveti salariul brut.
4000 NET
Conteaza brutul ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe salar? ana monica ana monica Buna ziua , Numele meu este Ana Monica si as vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Sa incep cu inceputul : Sunt angajata la o societate de nivel ... (vezi toată discuția)
Impozitare supliment salariu bonus din vanzari maarkyM maarkyM Buna seara, o intrebare ce anume si in ce cuantum (impozit,cas,cass,somaj...)implica impozitarea venitului suplimentar realizat peste salariul de ... (vezi toată discuția)
Contributii din salariu catre stat xib xib Buna ziua Momentan sunt in ultima luna de somaj si sunt insarcinata in 3 saptamani. Luna aceasta termin de infiintat o societate comerciala .Care este ... (vezi toată discuția)