avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune Bilaterala de Vanzare-Cumparare fara a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune Bilaterala de Vanzare-Cumparare fara a indica exact cumparatorul final

Doresc sa vand un teren si sa inchei o Promisiune Bilaterala de Vanzare-Cumparare. Cumparatorul vrea sa specifice in Promisiune urmatoarele: ”Noi, partile, convenim ca imobilul ce face obiectul prezentului act va fi cumparat fie de catre promitenta cumparatoare fie de catre o terta persoana fizica sau juridica indicata numai de catre promitenta cumparatoare.”
Credeti ca voi avea probleme in viitor, daca nu stiu exact cine va fi entitatea cu care voi semna la final contractul de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:01, 7 Februarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, precizarea e puțin din domeniul fantasticului.
Cine va fi persoana care își va asuma obligația de a cumpăra? Pe cine cheamă promitentul vanzator în instanță pentru perfectarea vânzării? Persoana indicata de cumparator va avea capacitate deplina de exerciţiu? Va avea discernământ? Cumpărătoare indica....Dar sub ce forma își exprima posibila terta persoana vointa și acordul ulterior?
Vânzătorul vrea sa contracteze cu o persoana necunoscuta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu acceptati propunerea de consemnare ca posibil cumparator a unei persoane pe care nu o cunoasteti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)
Reziliere promisiune bilaterala de vanzare-cumparare LiviuO LiviuO Buna ziua ,va rog un sfat in legatura cu un contract facut prin notar . Prietena mea a fost casatorita si a divortat prin notar .Ea si fostul sot au dorit sa ... (vezi toată discuția)