avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am doua popriri de la doi executori luna trecută am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am doua popriri de la doi executori luna trecută am primit doua ...

Am doua popriri de la doi executori luna trecută am primit doua bonusuri din care nu mi a oprit nimic dar mi a oprit în aceași luna din salariu luna asta nu mi a mai intrat niciun salariu e posibilă așa ceva va rog din suflet sa mă lămuriți
Cotele care se pot popri sunt mentionate de lege si nu pot fi depasite.
Art. 729 Cod procedura civila
alin (2) Dacă sunt mai multe urmăriri asupra aceleiași sume, urmărirea nu poate depăși jumătate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creanțelor, în afară de cazul în care legea prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu popyscu popyscu Am un salariu de 1250 lei . Am primit o poprire de 500 lei apoi inca una de 650 lei .Este legai sa opreasca mai mult de jumatate din totalul salariului lunar ? (vezi toată discuția)
Poprire salariala Andreicosma Andreicosma Am o poprire salarială la firma angajatoare de 1/3 a apărut a doua poprire . Întrebarea mea este cat mi de retine din salariu pt cele două popriri sau cum ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu vango vango Am o poprire pe salariu.Din 970net imi raman aprox.650.Un alt executor poate institui o a doua poprire? Multumesc (vezi toată discuția)