avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara ! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara ! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea ...

Bună seara !
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație: vecinul meu a decedat în noiembrie 2022.
Plata facturilor(gaze,lumina,apa) se face conform cu contoarele la fiecare.La gunoi plata se face pe numărul de persoane. Am fost la societatea de salubrizare cu certificatul de deces, dar cei de acolo nu vor să-l scoată de la plată pe motiv că există o hotărâre de consiliu local prin care toate proprietățile să plătească. Dacă omul a murit de ce trebuie să plătim pentru că nimeni nu produce gunoi în apartamentul său pentru că nu m-ai este și nu stă nimeni.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:38, 7 Februarie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Apartament in renovari - trecere la intretinere zugrav Costina23 Costina23 Buna seara! Am cumparat un apartament in care nu locuiesc inca si care de 1 luna este in renovari capitale. Eu stau cu familia in chirie pana se ... (vezi toată discuția)
Scoatere cheltuieli comune laura-jurist laura-jurist buna ziua in ce conditii poate fi scoasa o persoana de la plata cheltuielilor comune, in cazul in care este detasata cu munca in alta localitate, si ajunge ... (vezi toată discuția)