avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Îmi puteți spune cum pot afla numele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Îmi puteți spune cum pot afla numele de fată ...

Bună seara!
Îmi puteți spune cum pot afla numele de fată al mamei bunicii mele pentru o succesiune ? Am apelat la arhivele de la județ și din oraș și ne-au comunicat că nu există.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 7 Februarie 2023
Solicitati informatii la serviciul de evidenta populatiei unde a avut ultimul domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - soare florentina soare florentina Buna ziua, in urma decesului bunicei mele, trebuie sa facem succesiunea. Bunica a avut un singur copil, pe mama mea(decedata), la succesiune venim noi ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Mostenitor fara acte LiviuRo LiviuRo Buna ziua, Inainte de a apela la un avocat am sa va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva informatii, referitor la urmatoarea speta: bunicii mei (din ... (vezi toată discuția)