avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ce repercusiuni va avea asupra activitati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ce repercusiuni va avea asupra activitati de intabulare ...

Buna ziua,
Ce repercursiuni va avea asupra activitati de intabulare a proprietatilor
si asupra proceselor de granituire declararea legii cadastrului ca fiind neconstitutionala? Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: bazil58 , utilizator 17:52, 9 Februarie 2023
toata legea? ar fi ceva nou. de obicei, constatarile de neconsitutionalitate se refera la o fraza, unul sau mai multe articole... efectul ar fi acelasi ca la celelalte: suspendarea efectelor articolelor respective, obligarea Parlamentului de a re-legifera pentru coerenta. Daca va referiti la actele si hotararile judecatoresti deja pronuntate si ramase defintive, ele raman in vigoare.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
adriandimitriu, utilizator
Buna ziua,
Ar putea sa-mi spuna cineva ce articole au fost declarate neconstitutionale sau unde ma pot informa pentru aceasta problema.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie ciudata - am program de relatii personale si din hotararea de divort si din ordonanta presedintiala elena20a elena20a Buna ziua, S-a judecat apelul la divort si au fost respinse apelurile. In felul acesta, hotararea de fond, unde am program de relatii personale, a devenit ... (vezi toată discuția)
Efecte admitere exceptie neconstitutionalitate pentru procesele pe rol eugen82 eugen82 In cazul admiterii unei exceptii de neconstitutionalitate, decizia Curtii Constitutionale [b]opereaza pentru viitor.[/b] Cum se aplica decizia in cazul ... (vezi toată discuția)
E legal ce face sri? si unele persoane fizice din sri? alexandru_mg3 alexandru_mg3 Dorim un raspuns legal (daca se incalca vreo lege si care anume pentru a-l folosi intr-o petitie) 1. Un individ angajat de stat pe o slujba tehnica (sri, sie, ... (vezi toată discuția)