avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Pentru consumatorii de energie electrica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Pentru consumatorii de energie electrica non-casnici ...

Buna seara!
Pentru consumatorii de energie electrica non-casnici exista undeva reglememtat ca e obligatia emiterii facturilor de regularizare la maxim 3 luni, ca si in cazul consumatorilor casnici , prin OUG 143/2021?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:38, 8 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 27/2022 buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez ... gi-jane2 gi-jane2 oug 27/2022 Buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez de plafonare. Problema e ca se ia perioada de referinta consumul mediu pe 2021 cand nu s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! nu am înteles,atat la curent cat si la gaz de refera ... doinaianoselmoiseanu@gmail.com doinaianoselmoiseanu@gmail.com Buna ziua! Nu am înteles,atat la curent cat si la gaz de refera la consum anual adica maxim 1000kwh la curent si 960 la gaz sau lunar? (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)