avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un salariat care in a treia luna de la data angajarii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un salariat care in a treia luna de la data angajarii ...

Buna Ziua
Un salariat care in a treia luna de la data angajarii aduce un concediu medical cod 01. La angajare a prezentat si o adeverinta cu stagiu de cotizare de la fostul angajator , dovada ca a realziat venituri in ultime 12 luni. Stagiu de cotizare minim de 6 luni este dovedit cu vechime d e 3 luni in firmea noastra si adeverinat de la ultimul loc de munca. Baza de calcul o iau doar cu veniturile realziate la noi in cele 3 luni nu iau in calcul si veniturile realziate la fostul angajator nu?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:42, 9 Februarie 2023
In baza de calcul se au in vedere veniturile brute realizate in cele 6 luni anterioare, deci si cele de la fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical nu se plateste daca nu ai minim 3 luni lucrate ? MaTr1cE MaTr1cE Am si eu o intrebare... Lucrez la o firma de IT de 2 luni si am fost 11 zile in concediu medical pe care il am de la spital deoarece am fost internat. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical suciugeorgeta suciugeorgeta In cadrul firmei am o angajata cu data de 22.03.2013 ......acum a venit cu un medical pe perioada 1.04.2013-15.04.2013.....cum se calculeaza indemnizatia daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in cele 6 luni anterioare concediului de maternitate Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Mi-am schimbat locul de munca in ultimele 6 luni anterioare concediului de maternitate si noul angajator mi-a calculat indemnizatia raportat ... (vezi toată discuția)