avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Copilul meu este victima bullying-ului In ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Copilul meu este victima bullying-ului In clasa de ...

Buna ziua
Copilul meu este victima bullying-ului
In clasa de câțiva colegi , treaba asa este de aproximativ 2 ani respectiv clasa 1-2 , am discutat cu Dna învățătoare și bineînțeles cu părinții acestor elevi și am fost luată la rost precum eu sau copilul suntem problema nu ei , eu ca as fii prea protectoare și etc iar fimiu ca nu știe sa se apere , am mers bineînțeles și la directoare aceasta ma tratat cu superficialitate pt ca nu s-a luat nici o măsura la scurt timp alt incident și la fel nimic iar acum m- a sfătuit sa merg la consilierul școlii care bineînțeles nici dansa nu recunoaște un caz de bullying și îmi oferă ca și Dna ca evitarea agresorilor este cea mai buna măsura
Bun , ce am de făcut sau ce este de făcut ?!
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
alinacm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:37, 8 Februarie 2023
Buna ziua!
Daca nu se poate rezolva la nivel de scoala,puteti sesiza Inspectoratul scolar judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bullying scolar salutare. am urmatoarea problemă, fiind cadru ... richard1977 richard1977 Bullying scolar Salutare. Am urmatoarea problemă, fiind cadru tehnic la o scoală tehnologică. Cunosc cazul unei eleve supusă bullyingului de un grup de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala ... NeoG NeoG Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)