avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respingere plangere impotriva PV suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respingere plangere impotriva PV suspendare permis

Astazi 8.02.2023 am pierdut in instanta procesul impotriva unui proces verbal de contraventie pentru suspendarea permisului de conducere.
Solutia spune asa: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul XYZ în contradictoriu cu IPJ XYZ. Menţine efectele procesului-verbal contestat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria XYZ. Pronunţată astăzi 08.02.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Intrebarea mea este, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a depune permisul la IPJ deoarece eu nu vreau sa mai fac apel si din cate stiu exista o perioada in care sa depui permisul, in caz contrar se mai adauga inca 30 zile la suspendare, Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 02:02, 9 Februarie 2023
Procedura e descrisă la art. 118 din OUG 195 din 2002.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
In ce moment se preda permisul de conducere in situatia respingerii plangerii contraventionale? I-Alex I-Alex Buna seara! Am citit prin diverse forumuri si am observat mai multe discutii in acest sens insa nimic clar si concludent: Intrebare 1: In situatia in care ... (vezi toată discuția)
Cerere de apel. retinere permis 30 de zile garetbora garetbora Cerere de Apel. Retinere permis 30 de zile. Buna ziua. Am facut o plângere contraventionals impotriva PTMX 407593 - amenda de circulatie si retinere permis ... (vezi toată discuția)