avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere de Apel. Retinere permis 30 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere de Apel. Retinere permis 30 de zile

Cerere de Apel. Retinere permis 30 de zile.

Buna ziua. Am facut o plângere contraventionals impotriva PTMX 407593 - amenda de circulatie si retinere permis de conducere pe 30 de zile.

"Complet: C5C
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BORA TOADER FLORIN, în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL JUDE?EAN DE POLI?IE TIMI?, ca neîntemeiată. Menţine ca legal şi temeinic procesul verbal de constatare a contravenţiei seria PTMX nr. 407593 încheiat la data de 20.10.2021. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Timi?oara. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.04.2022. Preşedinte..."

As dori sa fac apel si nu stiu cum, mai mentionez ca nu am fost la vlanul unui autoturism cu numerele de inmatriculare specificate in procesul verbal, dar nu am specificat asta instantei pentru ca nu am considerat-o necesar. Insa am de gand sa specific acum.... totodata, m-am prezentat la tribunal si m-a intrebat ce s-a intamplat, atat tot.
o zi buna
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2022
garetbora, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:51, 28 Aprilie 2022
Dezvoltati, nu se intelege nimic.

garetbora a scris:

As dori sa fac apel si nu stiu cum, mai mentionez ca nu am fost la vlanul unui autoturism cu numerele de inmatriculare specificate in procesul verbal,.

Daca nu ati fost la volanul masinii respective, cum de v-a retinut permisul ?
Nu am condus mașina cu numerele specificate în procesul verbal.
Doresc sa fac apel și nu știu cum și unde trebuie depus. Cum plătesc taxa de timbru...? Mulțumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dezvoltati, nu se intelege nimic.

La volanul mașinii cu numerele din procesul verbal, adică a greșit numărul de înmatriculare.

I-am zis in contestație că nu am văzut niciun pieton.

Polițistul era cu alt șofer oprit. Nu s-au uitat la mine când am trecut de trecere

latka a scris:

garetbora a scris:

As dori sa fac apel si nu stiu cum, mai mentionez ca nu am fost la vlanul unui autoturism cu numerele de inmatriculare specificate in procesul verbal,.

Daca nu ati fost la volanul masinii respective, cum de v-a retinut permisul ?

garetbora a scris:

La volanul mașinii cu numerele din procesul verbal, adică a greșit numărul de înmatriculare.

E doar o eroare materiala, nu e motiv de apel.

Alte discuții în legătură

Proces castigat, apel pierdut emipop2892 emipop2892 Buna ziua, Anul trecut am dat in judecata Inspectoratul de politie judetean Timis pentru un proces de verbal care este nul. Am castigat procesul. Au ... (vezi toată discuția)
Respingere plangere impotriva pv suspendare permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Astazi 8.02.2023 am pierdut in instanta procesul impotriva unui proces verbal de contraventie pentru suspendarea permisului de conducere. Solutia spune asa: ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere raduelena raduelena \" conducerea pe soselele Romaniei a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare\" aceasta este infractiunea de care este invinuit. El a ... (vezi toată discuția)