avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua.in momentul de fata plătesc pensie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua.in momentul de fata plătesc pensie de întreținere ...

Bună ziua.in momentul de fata plătesc pensie de întreținere pt 2 minori în valoare de 1/6 din venitul net realizat.in același timp mi s-a instituit poprire în valoare de 50%din venit.deci,50% pleacă la poprire iar din 50%rămași plătesc pensia raportata la 100%din venit.este procedura corecta? Executorul nu trebuia sa tina seama și de obligațiile pe care le am când a fixat cuantumul popririi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:14, 9 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
nu are treaba executorul cu ce platiti dvs, daca nu aveti poprire si pt pensie.
Faceti contestatie la executare si aratati ca platiti pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alim si executare ghiuvy2005 ghiuvy2005 daca exista o hot jud pt pensie alim de la data actiunii feb 2010 si ac debitor mai are executare din aprilie 2010 cum se vor oprii banii de azi incolo pt ... (vezi toată discuția)
Sunt divorțat din anul 2012. În urma căsătoriei rezulta un ... g170471uav g170471uav Sunt divorțat din anul 2012.in urma căsătoriei rezulta un copil pt care am plătit pensie de intretinere pana când acesta a terminat liceul la vârsta de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)