avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In releveul apartamentului, dormitorul ests trecut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In releveul apartamentului, dormitorul ests trecut logie.Am intrebat ...

In releveul apartamentului, dormitorul ests trecut logie.Am intrebat cadastristul, dar sustine ca asa e in proiect.Eu vin si intreb:el cand a facut releveul a vazut ca nu este logie, nu trebuia sa treaca dormitor, asa cum este in realitate? Consider ca trebuia sa treca ceea ce a gasit la fata locului,sper ca nu greșesc.Practic a intocmit, semnat si stampilat ceva eronat.Ce as pute face in acest caz? (Mentionez ap, nu a suferit nici un fel de modificari)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:30, 10 Februarie 2023
In releveul apartamentului, dormitorul ests trecut logie

Cadastristul a executat strict masuratorile dependintelor fara a avea autoritatea si competenta sa modifice statutul acestora si destinatia
Daca in releveul constructiei este consemnat logie ,expertul cadastrist nu poate modifica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mp utili camelia_g camelia_g Vreau să cumpăr un apartament și nu sunt sigură de suprafața acestuia (mp utili). Unde pot să verific suprafața reală/\"oficială\"? Care din ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila mixu mixu Recent am contractat un apartament intr-un bloc aflat in constructie.In contractul de promisiune de vinzare-cumparare scrie:''apartamentul va avea 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Modificare camere apartament Silvia101189 Silvia101189 Buna seara, Locuiesc intr-un apartament cu doua camere (dormitor+sufragerie). As dori sa modific apartamentul astfel:bucataria sa o transform in dormitor iar ... (vezi toată discuția)