avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este corect funcția de director economic?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este corect funcția de director economic?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare!
Ce functie este corecta pentru mine, daca la firma la care lucrez ma ocup de tot ? Secretariat, resurse umane ( tot ce tine de salarii, angajare, concediere, modificarile contractelor de munca, etc), SSM so PSI, contabilitate-contabiliate primara, realizarea si depunerea declaratiilor lunare, bilantul , intretinerea relatiei cu ONRC si ANAF). Mentionez, ca am studii superioare in economie. Este corect director economic? Aceasta functie este conditionata de examen Ceccar(contabil autorizat / expert contabil) sau ajung studiile superioare ca economist?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: roxana2008 , utilizator 19:33, 2 Martie 2023
Legal, fidsa dvs. de post nu poate contine si responsabilitati in domeniul ssm si psi. In plus, pregatirea dvs. ca economist nu va da dreptul legal sa prestati activitatea de ssm si psi, activitate pentru care sunt necesare studii tehnice.
Pentru funcția de director economic nu e obligatoriu să aveți calitatea de expert contabil, dar constituie un avantaj .Dacă dvs efectuați toate operațiunile economice și financiare nu este o incompatibilitate ?Adică dvs efectuați plăți, dvs aprobați, dvs controlați nu e în regulă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza bilantul CAMELIADORI CAMELIADORI daca am un srl cu activitate financiar contabila pot semna bilantul sau imi trebuie un expert (vezi toată discuția)
Bilant pentru firma fara activitate andreeazanfir andreeazanfir daca o firma nu are activitate bilantul mai trebuie semnat de catre un economist la intocmit sau poate fi semnat de administrator si la intocmit si la ... (vezi toată discuția)