avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu pentru bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu pentru bilet la ordin avalizat

Sunt executat silit cu poprire pe salariu pentru bilet la ordin avalizat. Mai am o rată la Primărie pentru casa în care locuiesc. Când se calculează suma maximă pe care trebuie să o plătesc pentru poprirea din salariu, se ia în calcul și rata pe care trebuie să o plătesc pentru casă?
Da, doar daca aveati mai multe popriri se putea limita cuatumul popririi.

Aurel25 a scris:

Sunt executat silit cu poprire pe salariu pentru bilet la ordin avalizat. Mai am o rată la Primărie pentru casa în care locuiesc. Când se calculează suma maximă pe care trebuie să o plătesc pentru poprirea din salariu, se ia în calcul și rata pe care trebuie să o plătesc pentru casă?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Andrei0307 Andrei0307 Se ia in calcul si faptul ca mai am o rata la creditul ipotecar sau se calculeaza poprirea fara a se tine cont de altele? Banca unde imi iau salariul mi-a ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita palina012003 palina012003 buna ziua, am detinuta un autovehicol in leasing pe o sc pe care am cesionat-o. noul asociat nu am mai platit decat vreo 3 rate din cele 40 si s-a facut ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca salariul ? stef_56 stef_56 1. am fost executat silit ( s-a dat o sentinta la judecatorie ) pentru un credit neachitat si s-a primit documentul intocmit de executor la locul de munca , ... (vezi toată discuția)