avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retras medical. Bună ziua, dacă sunt prins ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retras medical. Bună ziua, dacă sunt prins conducând ...

Permis retras medical. Bună ziua, dacă sunt prins conducând cu permisul retras din motive medicale (psihologice) și mi se anulează permisul mai pot după reabilitare face din nou școală de soferi?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:48, 11 Februarie 2023
Daca nu sunteti apt medical sau aveti o boLa incompatibila cu permisul, nu mai aveti dreptul de a conduce, iar daca vi s-a retras deja, fapta e penala daca veti conduce fara drept.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu mai puteti, nu mai aveti nici un drept de conducere., fiinf inregistrat cu probleme medicale.

Dumitru67 a scris:

Bună ziua, dacă sunt prins conducând cu permisul retras din motive medicale (psihologice) și mi se anulează permisul mai pot după reabilitare face din nou școală de soferi?

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis Rotatu Rotatu Buna ziua, am si eu o intrebare acu 2 ani am fost prins conducand fara permis. Iar tocmai acu cand sunt inscris la scoala de soferi mi.au continuat dosarul am ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiune riscă o persoană care a fost prinsă conducând un autovehicul fără a poseda permis de conducere ... ContSters396991 ContSters396991 Ce sancțiune riscă o persoană care a fost prinsă conducând un autovehicul fără a poseda permis de conducere, având în vedere că nu a încălcat ... (vezi toată discuția)