avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model contract montare panouri fotovoltaice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model contract montare panouri fotovoltaice

Model contract montare panouri fotovoltaice
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 11 Februarie 2023
Credeti ca se poate posta un astfel de contract pe un Forum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
Bună seara! ce contract ,cu cele mai mici riscuri, îmi recomandați ... b_mario77 b_mario77 Bună seara! Ce contract ,cu cele mai mici riscuri, îmi recomandați sa închei ( eu proprietar de teren extravilan pasune), cu o persoana juridica care ... (vezi toată discuția)
Contract de furnizare cu clauze de lucrari Annka Annka Va rog sa ma ajutati cu unele indrumari/clarificari cu referire la urmatoare speta: Am derulat o procedura de achizitii publice pe Ordinul 1120/2013 pentru ... (vezi toată discuția)