avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gift of Legacy Buna ziua. A aparut un joc numit Gift ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gift of Legacy Buna ziua. A aparut un joc numit Gift of Legacy ...

Gift of Legacy

Buna ziua.

A aparut un joc numit Gift of Legacy din Africa venit care implica oameni prin recrutare cu sistem piramidal prezentat ca actiune de binefacere.
Personal cred ca e pacaleala si oameni slabi de inger cad in astfel de inselaciuni ambalate in castiguri si fapte de caritate.

Am fost sunata de o prietena sa imi prezinte avantajele si oportunitatea de castig implicandu-ma in acest joc. Pentru mine este clar inselaciune.

Intrebarea: cine ar avea responsabilitatea sa verifice-opreasca-sanctioneze astfel de jocuri virtuale care fac victime si ce sanctiuni risca AUTORII?

va multumesc.
Cu stima,
Lidia
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa sesizați politia.
Trebuie sesizate organele din Africa.
Multumesc pentru raspuns.

Se anunta politia INAINTE sa fii pagubit? Ar trebui ca politia romana sa ia masuri pentru aceste prezentari si recrutari?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți anunța politia pentru a face publica situatia desi în România jocurile piramidale sunt interzise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D-l avocat , despre gift of legacy dv ați dat un raspuns d-nei lidiamuraru , 11 feb. ... dorina1964 dorina1964 D-l avocat , dv ați dat un raspuns d-nei LidiaMuraru , 11 feb. 2023 privitor la faptul ca dânsei i se pare ca Gift Of Legacy este pacaleala ( ,,I se ... (vezi toată discuția)
Gift of legacy sau cadoul mostenitor - o schema piramidala spamchecker87 spamchecker87 Acest articol face parte dintr-un document care a fost tradus in 5 limbi. Să aflăm mai multe despre fondatorii Gift of Legacy: - Chris Hattingh Mai ... (vezi toată discuția)
Inselaciunile online pot fi reclamate la politia economica? Peska Peska Ma confrunt cu o situatie neplacuta, prima de acest gen de altfel. Desi sunt cumparator inrait de pe e-bay, n-am patit niciodata asa ceva. ... (vezi toată discuția)