avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O firma din India poate avea cont bancar în România?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O firma din India poate avea cont bancar în România?

Buna ziua.In ce conditii o firma din India care face comert/servicii on line -export din India in Usa,Japonia,Anglia poate avea un cont bancar in Europa- Romania de exemplu.Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Tolani , utilizator 22:03, 11 Februarie 2023
Da, cont de nerezident dar cel mai bine va informati la banca. atentie ca nu exista o practica unitara
Va multumesc mult

jhonybear a scris:

Da, cont de nerezident dar cel mai bine va informati la banca. atentie ca nu exista o practica unitara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venituri rezident temporar natalia1 natalia1 Buna ziua, As dori sa stiu daca trebuie declarate si platite taxe in Romania pentru venituri obtinute in urma unui contract de colaborare servicii ... (vezi toată discuția)
Comert online - cum incasez ce vand in afara siteului? floreph floreph Buna ziua, Activitatea mea principala e comert on line, dar am cod caen pentru a vinde si in afara siteului. Eu insa nu am casa de marcat, pentru ca nu ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar in strainatate Krauss Krauss Buna ziua,In Romania am o poprire pe salariu din cauza neplati unei datori,in momentul de fata lucrez in Anglia unde firma angajatoare engleza mi-a facut cont ... (vezi toată discuția)