avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont bancar in strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont bancar in strainatate

Buna ziua,In Romania am o poprire pe salariu din cauza neplati unei datori,in momentul de fata lucrez in Anglia unde firma angajatoare engleza mi-a facut cont bancar la o banca din Anglia,as dori sa stiu daca poprirea pe salariu care o am in Romania se poate pune si pe acest cont bancar din Anglia? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Krauss , utilizator 22:46, 25 Noiembrie 2016
Doar la nivel teoretic este posibil, pentru ca practic e foarte greu de realizat, deoarece nu o poate face un executor din Romania.
In Anglia poate popri contul bancar doar un exector judecatoresc de acolo.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)
Poprire pe un cont bancar din strainatate tictac2 tictac2 Buna ziua, In acest moment am o poprire pe conturile mele din cauza neplatii unei datorii. Lucrez in Romania, contul este in Romania si primesc un salariu ... (vezi toată discuția)