avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca nu am apometru cum platesc? poate sa-mi plateasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca nu am apometru cum platesc? poate sa-mi plateasca mama care ...

Daca nu am apometru cum platesc ?poate sa-mi plateasca mama care este perete-n perete cu mine ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:16, 12 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La pausal : 1 persoana 5,1 mc/luna apa rece si 3,3 mc/luna apa calda. Dar e obligatorie montarea apometrelor, conform art. 32 alin. 1 din legea 196/2018. Poate sa va plateasca oricine, dar chitanta trebuie emisa pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Plata pausal sau plata toate pierderile aferente asociatiei de locatari Milady09 Milady09 Buna ziua! In blocul de apartamente unde locuiesc, ca urmare a unei decizii CeX si a votului Adunarii generale, s-a decis preschimbarea apometrelor ... (vezi toată discuția)
La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este ... gambette gambette La instalarea centralei termice in apartamentul din bloc este obligatorie montarea unui apometru pe racordul de alimentare cu apa rece de la reteaua comuna? (vezi toată discuția)