avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am accidentat seara un pieton beat care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am accidentat seara un pieton beat care traversa ilegal ...

Buna ziua, am accidentat seara un pieton beat care traversa ilegal strada cu 8 metrii inaitea trecerii, am incercat sa l evit am tras stanga la sters cred doar sau l am atins cu oglinga acesta cazand, am sunat la politie a venit polita ambulanta a mers la spital, acesta e un cetatean indian strain actele ce le avea la el erau pe alt nume nu era el in ele, dupa toata treaba asta cei ce la sectie mi au inapoiat actele permis talon, masina nu este lovita indoita pentru ca am incercat sa l evit cred ca doar l am sters. In acest caz ce pot pati eu, pe langa asta se deschide dosar penal adica am de suferit din cauza unui tampit bea, viteza era de 50 de km era in reducere pt ca urma trecerea si eram atent acolo....
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:38, 12 Februarie 2023
Autoritatile venite la locul evenimentului au efectuat verificari,poze ale zonei unde s-a produs evenimentul ?

ynocentta a scris:

Autoritatile venite la locul evenimentului au efectuat verificari,poze ale zonei unde s-a produs evenimentul ?

Da au efectuat masuratori, poze etc..
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
Andi961, utilizator
În cazul în care se va deschide un dosar penal va trebui să dovediți că nu aveați posibilitatea de a evita producerea accidentului. Sunt șanse mari de a putea face acest lucru.

Andi961 a scris:

Buna ziua, am accidentat seara un pieton beat care traversa ilegal strada cu 8 metrii inaitea trecerii, am incercat sa l evit am tras stanga la sters cred doar sau l am atins cu oglinga acesta cazand, am sunat la politie a venit polita ambulanta a mers la spital, acesta e un cetatean indian strain actele ce le avea la el erau pe alt nume nu era el in ele, dupa toata treaba asta cei ce la sectie mi au inapoiat actele permis talon, masina nu este lovita indoita pentru ca am incercat sa l evit cred ca doar l am sters. In acest caz ce pot pati eu, pe langa asta se deschide dosar penal adica am de suferit din cauza unui tampit bea, viteza era de 50 de km era in reducere pt ca urma trecerea si eram atent acolo....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua de curând am fost implicat într-un accident rutier ... Roobi Roobi Bună ziua de curând am fost implicat într-un accident rutier unde am lovit(atins pe picior cu bară un pieton ),ce traversa regulamentar pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza unui pieton care a traversat pe culoarea rosie stefan.golici stefan.golici Buna ziua, Un membru al familiei a fost implicat intr-un accident auto si as dori sa stiu cum pot repara masina pe banii pietonului sau daca exista o alta ... (vezi toată discuția)
Accident biciclist pe trecerea de pietoni dilemamare dilemamare Nu stiu daca postez corect aici, dar as vrea sa pun o intrebare pt cine se pricepe cat de cat la legea rutiera in acest caz, momentan neavand un raspuns de la ... (vezi toată discuția)