avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Se poate recupera tva-ul din combustibil și piese ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Se poate recupera tva-ul din combustibil și piese auto?

Bună ziua, o întrebare am și eu și anume, sunt un srl cu activitate de prestări servicii transport mărfuri doar pe teritoriul României Neplatitoare de TVA nu de mult timp am început activitatea și încă nu sunt lamurită dacă putem recupera TvA din combustibil și piese dacă fac firma plătitoare de TVA.??
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!!
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:44, 13 Februarie 2023
se poate recupera doar TVA din bunurile aflate pe stoc si serviciile neconsumate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii transport intracomunitare GHERMAN ALINA GHERMAN ALINA va rog sa mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O firma inregistrata in Romania , platitoare de TVA efectueaza transport de marfuri pentru firme din ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma transport cucubau cucubau buna ziua, as dori sa va pun o intrebare la care inca nu am gasit raspunsul pe internet si vreau sa o adresez unor profesionisti ca dvs. pentru ... (vezi toată discuția)
Tva servicii turcia cristian_conea cristian_conea Sunt Intrepr.individ. cu obiect de activ. \"SERVICII\" inregistrat in scopuri de TVA si stiu ca locul prestarii serviciului se considera a fi la client. Pt.un ... (vezi toată discuția)